Onze diensten

Bij het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer over ons privacybeleid leest u hier

Akkoord

Onze diensten

Slim adverteren


U kent het probleem vast wel. Als u iets wilt verkopen via internet zijn er tal van websites waarop u het product kunt aanbieden. Het los plaatsen van het product kost echter enorm veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk veel nuttiger kunt besteden. Verkopen.nl heeft iets op dit probleem gevonden! Maak gebruik van onze advertentiemanager en plaats een product met één druk op de knop op tal van online marktplaatsen.

Een groter bereik
Onze advertentiemanager is beschikbaar voor zowel particuliere als kleine zakelijke adverteerders. Het grote voordeel van plaatsing op meerdere marktplaatsen is dat het bereik veel groter is. Hoe meer mensen de advertentie zien, des te groter de kans dat u het product daadwerkelijk verkoopt! Wilt u zelf ervaren hoe eenvoudig de manager van Verkopen.nl werkt? Maak dan een account aan en plaats direct een advertentie.

Veelgestelde vragen
Hebt u vragen of komt u ergens niet uit? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door middel van ons contactformulier. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.